De Crew

 
Mijn naam is Peter Hassing, de schipper/eigenaar van de Tsjerk Hiddes sinds 2002. Ik kan wel zeggen dat ik er zeer trots ben om deze unieke stevenaak onder zeil te mogen houden.
 
Ik ben geboren en opgegroeid in Wijk aan Zee en sinds jaar en dag  verbonden met het water. Het is voor mij dan ook een groot genoegen om op een uniek schip als de Tsjerk Hiddes gasten te mogen ontvangen om mijn zeilpassie mee te delen.
 
Ik geniet er steeds weer van om te zien hoe mijn gasten de sensatie van het zeilen met zo'n enorm schip ervaren.
 
 
Graag stel ik me ook even aan u voor. Mijn naam is Monster. Ik behoor eveneens tot de vaste bemannning van de Tsjerk Hiddes. Mijn ouders waren echte zeilers en ik ben er dan ook reuze trots op dat ik van mijn grote passie, ook mijn werk heb kunnen maken
Ik ben een klein lief labrador-achtig hondje en net zo enthousiast over het zeilen met gasten als mijn baas. Het enige wat ik nog steeds niet begrijp is waarom ze mij Monster hebben genoemd. 
 
Maar goed je leert er mee leven. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen mijn naam GEEN eer aan te doen en hoop u snel eens te ontmoeten om dan samen het ruime sop te kiezen en mooie avonturen te beleven
Uit ervaring weet ik dat sommige mensen een beetje bang of allergisch voor honden zijn. Ik merk dat meteen en zal me dan ook meteen terug trekken op het achterdek zodat niemand last van me heeft.